Zoek
Drankencentrale Alldrinks

 Gratis thuislevering vanaf 75 euro  ✔ Leveringen op vrijdag(bestellen voor donderdag 23u59)   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Whisky

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van CHIVAS REGAL 1L

  CHIVAS REGAL 1L

  €45,95
  Afbeeldingen van GLENNFIDDICH 70CL

  GLENNFIDDICH 70CL

  €39,10
  Afbeeldingen van J&B RARE 1,0L

  J&B RARE 1,0L

  Geïnspireerd door een Italiaan, gemaakt in Londen en gedestilleerd in Schotland: J&B Rare is niet te vergelijken met een andere Schotse whisky. Het brengt 42 single malt- en graanwhisky's samen en combineert ze zorgvuldig, om zo te komen tot een subtiele, gladde en complexe smaak. Het is deze delicate balans die J&B Rare een onderscheidend karakter geeft – als we ook maar één whisky zouden weglaten, zou je het verschil proeven. Het hart van J&B Rare bestaat uit malt whisky's uit Speyside, een regio die erkend wordt als het superieure gebied in Schotland als het gaat om het maken van single malt whisky. Ze zorgen voor de fruitige, frisse kwaliteit die je kunt proeven.Daar zijn een aantal van de fijnste graanwhisky's die Schotland te bieden heeft aan toegevoegd. Ze helpen de individuele smaken van de verschillende malt whisky's te tonen en het soepele karakter van J&B Rare te onthullen. De unieke blend is geweldig in een cocktail en daarmee perfect om mee te mixen.
  €31,50
  Afbeeldingen van JACK DANIELS 70CL

  JACK DANIELS 70CL

  €37,45
  Afbeeldingen van JAMESON 1L

  JAMESON 1L

  De whiskey Jameson wordt drie keer gedestilleerd, een keer meer dan bij de Schotse buren. Waarom? Om de unieke zachtheid te bereiken waar Jameson zo geliefd om is. En hoewel Jameson door en door Iers is, rijpt de whisky op vaten uit Amerika en Spanje.
  €36,50
  Afbeeldingen van OLD SMUGGLER 70CL

  OLD SMUGGLER 70CL

  €19,60
  Afbeeldingen van SAN GRAAL 50CL

  SAN GRAAL 50CL

  €51,90
  Afbeeldingen van SOUTHERN COMFORT 1L

  SOUTHERN COMFORT 1L

  €37,40
  Afbeeldingen van WILLIAM LAWSON 1L

  WILLIAM LAWSON 1L

  €27,40
  Afbeeldingen van WILLIAM LAWSON'S 1L

  WILLIAM LAWSON'S 1L

  €27,40