Rodenbach Classic is een origineel Vlaams roodbruin bier. Dit vlot drinkbare bier is gekend voor zijn zachtzure, uitgebalanceerde smaak en een unieke fruitigheid, afkomstig van de partiële rijping op eikenhouten foeders.
Rodenbach Alexander is gebaseerd op Rodenbach Grand Cru, die wordt gemacereerd met zure kersen. Dit fruitbier wordt gekenmerkt door zijn unieke uitgebalanceerde zuurzoete smaak, fruitig kriekaroma en een complexe afdronk.
Rodenbach Caractère ontstaat door een zes maand durende gistende maceratie van krieken, frambozen en veenbessen op bier dat zelf al een rijping van twee jaar heeft ondergaan op eiken foeders.
Rodenbach Classic is een origineel Vlaams roodbruin bier. Dit vlot drinkbare bier is gekend voor zijn zachtzure, uitgebalanceerde smaak en een unieke fruitigheid, afkomstig van de partiële rijping op eikenhouten foeders.
Rodenbach Vintage is het unieke resultaat van twee jaar rijping. Onze Rodenbach-brouwmeesters selecteren de foeder die het beste bier heeft voortgebracht en geven het de titel "De beste foeder van het jaar" Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping.