Een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. De fruitige en frisse aroma’s gaan mooi samen met zoete geuren van mout en aroma’s die doen denken aan specerijen. Het resultaat is een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. De vriendelijke afdronk wordt gekenmerkt door een combinatie van zoet en een zachte bitterheid.
Een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. De fruitige en frisse aroma’s gaan mooi samen met zoete geuren van mout en aroma’s die doen denken aan specerijen. Het resultaat is een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. De vriendelijke afdronk wordt gekenmerkt door een combinatie van zoet en een zachte bitterheid.
Het enige trappistenbockbier ter wereld. Kastanjekleurig met een beige schuimkraag. De karakteristieke geuren van geroosterde mout, koffie en noten zijn duidelijk aanwezig. Dit unieke seizoensbier heeft een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid die verrassend samensmelt met een ondertoon van zoethout. Een bitterzoete, lang aanhoudende droge nasmaak van gebrande koffie.
Een donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een fruitige geur met warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. Een klassiek trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. De afdronk is zoet en lichtbitter.
Een donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een fruitige geur met warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. Een klassiek trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. De afdronk is zoet en lichtbitter.
Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Een mooie combinatie van kruidige, bloemige en fruitige geuren. La Trappe Isid’or is in 2009 voor het eerst gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van Bierbrouwerij de Koningshoeven. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel. Een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud. Het bier is vernoemd naar broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij. De afdronk is aangenaam bitter.
Een lichtblond, biologisch en bovengistend Trappistenbier met een mooie stevige schuimkraag. De geur wordt gekenmerkt door frisse en fruitige aroma’s vanuit de gist, gecombineerd met een bloemige citrus geur uit de hop. Bij het brouwen van dit Skal-gecertificeerde bier is uitsluitend gebruik gemaakt van biologische ingrediënten. Het resultaat is een toegankelijk, fris en doordrinkbaar trappistenbier met een aangename bitterheid en een milde, droge afdronk.
Een karaktervol, zwaar trappistenbier met een warme amberkleur en een crèmekleurige schuimkraag. Naamgever van deze zwaar bovengistende bierstijl. De geur heeft associaties van kruidnagel en noten, in balans gebracht door de zoete aroma’s van vanille, rozijnen en banaan. La Trappe Quadrupel heeft een volle, verwarmende en intense smaak, moutig met zoete tonen van dadel en karamel. De afdronk is zacht en licht bitter
Een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en licht moutig karakter. De afdronk is bitter en licht droog.
Het enige trappistenwitbier ter wereld. Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. De geur is lichtzurig en fris door het gebruik van tarwemout gecombineerd met een bloemig en fruitig (citrus, perzik, abrikoos) hoparoma. De smaak is zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. De afdronk is droog en lichtbitter. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser
0,0% alcohol, 100% La Trappe Het eerste alcoholvrije trappistenbier in de wereld. La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig alcoholvrij trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Fruitig en moutig met een aangename bitterheid en een karamelzoete afdronk.